Sponsors

Home

- IN MEMORIAM ANTOON ROELFSEMA -

7 april 23:00  Afgelopen week is plotseling ons zeer gewaardeerde lid Antoon Roelfsema overleden, een erg verdrietig bericht dat als een bom bij ons is ingeslagen. Antoon was jarenlang verbonden aan onze vereniging en heeft diverse functies bekleed, waaronder als laatste de functie van (jeugd)scheidsrechter. Een tijdje terug gaf hij aan het rustiger aan te willen doen. Hij zat zichtbaar niet altijd lekker in zijn vel vanwege persoonlijke omstandigheden, maar werd door iedereen erg gerespecteerd en wij zullen hem dan ook verschrikkelijk gaan missen. Antoon, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en betekend. Hopelijk heb je je rust gevonden. Wij condoleren langs deze weg zijn partner, (klein)kinderen en overige familieleden en wensen hun heel veel sterkte toe om dit zware verlies te verwerken. Rust zacht, Antoon! Namens alle leden van de voetbalvereniging Noordster, Het bestuur

Algemene Ledenvergadering

26 februari 19:30  Wij kunnen jullie mededelen dat onlangs is besloten meer »

- IN MEMORIAM WIM HUFT -

16 januari 10:15  Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Wim Huft.meer »

GEEN TRAININGEN DE KOMENDE TWEE WEKEN!

11 januari 13:15  GEEN TRAININGEN DE KOMENDE TWEE WEKEN! Ook in onze regio stijgen de coronacijfers. Het coronavirus komt steeds dichterbij en raakt veel mensen. Binnen verzorgingstehuizen, op scholen en op werkplekken zijn er helaas coronagevallen. Ook onze vrijwilligers en leden komen op deze plekken. Het bestuur vindt dan ook dat gezondheid boven alles gaat en heeft besloten om alle trainingen voor de komende twee weken te schrappen. Het voelt niet goed om door te voetballen en onnodig risico te nemen als de directe omgeving hard wordt geraakt door het virus. Het bestuur gaat over twee weken dit besluit heroverwegen. Uiteraard hadden we gehoopt dit bericht niet naar buiten te hoeven brengen, maar Noordster hoopt op ieders begrip!

NOORDSTER EN JOUKE FABER VERLENGEN SAMENWERKING!

24 december 7:00  Ondanks deze bijzondere periode waarin het aantal trainingen en wedstrijden zeer beperkt is gebleven,meer »

- IN MEMORIAM HENK BUSEMANN -

17 december 19:00  Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oud-voorzitter en Lid van verdienste, Henk Busemann. Henk is maar liefst twaalf jaar voorzitter geweest van onze club. Naast voorzitter heeft Henk vele functies binnen onze club vervult waardoor hij is benoemd tot Lid van verdienste. De laatste jaren was Henk vooral supporter en was hij bijna alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal aanwezig. Met Henk verliest onze club een echte clubman die veel aanzien genoot. Wij wensen Gea, hun kinderen, kleinzoon, zijn moeder en iedereen om hen heen heel veel sterkte en kracht toe met dit intens groot verlies.

EEUWFEEST NOORDSTER WORDT NIET GEVIERD!

4 december 8:45  Op 20 mei 2020 bestond de v.v. Noordster 100 jaar.meer »

GEEF EEN RONDJE EN STEUN DE CLUB!

31 oktober 14:30  Omdat alle amateurverenigingen het momenteel moeilijk hebbenmeer »

Aangescherpte Covid-19 maatregelen !

14 oktober 17:00  Tijdens de landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge ( 13 oktober) meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!