Sponsors

Home

BELANGRIJKE DATA TRAININGEN!

20 mei 8:30  Onze gemeente heeft aangegeven meer »

- IN MEMORIAM ANTOON ROELFSEMA -

7 april 23:00  Afgelopen week is plotseling ons zeer gewaardeerde lid Antoon Roelfsema overleden, een erg verdrietig bericht dat als een bom bij ons is ingeslagen. Antoon was jarenlang verbonden aan onze vereniging en heeft diverse functies bekleed, waaronder als laatste de functie van (jeugd)scheidsrechter. Een tijdje terug gaf hij aan het rustiger aan te willen doen. Hij zat zichtbaar niet altijd lekker in zijn vel vanwege persoonlijke omstandigheden, maar werd door iedereen erg gerespecteerd en wij zullen hem dan ook verschrikkelijk gaan missen. Antoon, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en betekend. Hopelijk heb je je rust gevonden. Wij condoleren langs deze weg zijn partner, (klein)kinderen en overige familieleden en wensen hun heel veel sterkte toe om dit zware verlies te verwerken. Rust zacht, Antoon! Namens alle leden van de voetbalvereniging Noordster, Het bestuur

- IN MEMORIAM WIM HUFT -

16 januari 10:15  Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Wim Huft.meer »

- IN MEMORIAM HENK BUSEMANN -

17 december 19:00  Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oud-voorzitter en Lid van verdienste, Henk Busemann. Henk is maar liefst twaalf jaar voorzitter geweest van onze club. Naast voorzitter heeft Henk vele functies binnen onze club vervult waardoor hij is benoemd tot Lid van verdienste. De laatste jaren was Henk vooral supporter en was hij bijna alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal aanwezig. Met Henk verliest onze club een echte clubman die veel aanzien genoot. Wij wensen Gea, hun kinderen, kleinzoon, zijn moeder en iedereen om hen heen heel veel sterkte en kracht toe met dit intens groot verlies.

EEUWFEEST NOORDSTER WORDT NIET GEVIERD!

4 december 8:45  Op 20 mei 2020 bestond de v.v. Noordster 100 jaar.meer »

GEEF EEN RONDJE EN STEUN DE CLUB!

31 oktober 14:30  Omdat alle amateurverenigingen het momenteel moeilijk hebbenmeer »

Aangescherpte Covid-19 maatregelen !

14 oktober 17:00  Tijdens de landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge ( 13 oktober) meer »

STEM OP NOORDSTER VOOR DE RABOBANK CLUBSUPPORTACTIE!

8 oktober 15:00  Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Rabobank ClubSupportactie en jullie kunnen ons weer enorm helpen! Leden van de Rabobank kunnen namelijk hun gratis stem uitbrengen en daarmee Noordster financieel steunen. Je kunt ons steunen als je één of meerdere rekeningen bij de Rabobank hebt EN je lid bent van de Rabobank. Ben je lid van de Rabobank? Kunnen wij dan op jouw stem(men) rekenen? Stem in de periode van 5 tot 25 oktober op v.v. Noordster! Hoe kun je stemmen? Door nu direct naar de Rabo App te gaan en te klikken op achtereenvolgens ‘Zelf regelen’, ‘Mijn lidmaatschap’ en ‘Rabo Clubsupport’. Heb je de app niet? Dan kun je online stemmen via https://www.rabo-clubsupport.nl/groninger-land/deelnemers . Heb je wel een of meerdere rekeningen bij de Rabobank, maar ben je geen lid? Kijk hier hoe je heel eenvoudig lid wordt en dan ook kunt stemmen op v.v. Noordster: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden . Help ons mee om van deze actie een succes te maken! Er zijn namelijk GEEN kosten aan verbonden en met een kleine inspanning kun je ons steunen. Zeker in deze onzekere tijd kunnen wij jullie support goed gebruiken!

WE ZIJN ALLEMAAL KLAAR MET CORONA, ALLEEN IS CORONA NOG NIET KLAAR MET ONS!

24 september 15:30  Bovenstaande tekst is het begin van een oproep via radio en televisie.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!