Sponsors

Club van 50
 

 

 

Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50?

Voor veel mensen, die v.v. Noordster een warm hart toedragen, is het sponsoren van bijvoorbeeld een elftal of een reclamebord een te kostbare zaak. Om toch de mogelijkheid te bieden om, op geheel vrijwillige basis, een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging is enkele jaren terug de Club van 50 in het leven geroepen en niet meer weg te denken.

 

Het primaire doel van de Club van 50 is het genereren van extra inkomsten voor v.v. Noordster. Inkomsten die vervolgens worden aangewend voor zaken die niet uit de normale begroting van de voetbalvereniging betaald kunnen worden. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld extra activiteiten voor de jeugd, het opknappen van de accommodatie en uiteraard vele andere doeleinden. Hieronder vindt u welke recente bijdragen er zijn gedaan:

 • Bijdrage van € 500 voor de aanschaf van een digitaal kassasysteem;
 • Aanschaf van een wedstrijdbal voor het 1e elftal van € 70 (voor aanvang van elk seizoen);
 • Aanschaf van doeltjes voor kaboutervoetbal van € 850;
 • M.i.v. het seizoen 2018-2019 een bijdrage van € 1.000 per jaar over een periode van 3 jaar voor het opleiden van jeugdtrainers;
 • Bijdrage aan het 100-jarig jubileumfeest.

 

Uw suggesties, ideeën, voorbeelden van een bijdrage leveren zijn van harte welkom

Wij hebben onlangs na zitten denken over welke bijdrage(n) we de komende periode kunnen leveren aan onze vereniging. Hier is een aantal goede voorbeelden c.q. opties uitgerold, echter we zijn erg benieuwd naar uw suggesties, ideeën, wellicht andere voorbeelden van een bijdrage leveren.

 

Wie kunnen er lid worden van de Club van 50?

Uiteraard leden, oud-leden, donateurs, teams en vrijwilligers van v.v. Noordster, maar ook (groot)ouders van (jeugd)leden, bedrijven en in het algemeen een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt.

 

Wat kost het lidmaatschap?

De contributie bedraagt € 50 per 12 maanden. Afhankelijk van de datum dat u lid bent geworden, wordt u gevraagd uw contributie aan ons te betalen. Hiervoor hoeft u niets te doen.

 

Wat krijgt u hiervoor terug?

 • Veel waardering en sympathie vanuit de vereniging.
  • Vermelding van uw naam op een tv-scherm in de kantine, op de website van v.v. Noordster en bij alle thuiswedstrijden van het 1e elftal vermelding in het programmaboekje.

(anonieme leden, zonder vermelding van naam, zijn uiteraard ook welkom)

 

Hoe kunt u lid worden?

Door u aan te melden bij één van onderstaande bestuursleden van de Club van 50:

 • Voorzitter: Koos Harms
 • Penningmeester: Wubbo Fridrichs
 • Secretaris: Hans de Vroome

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!