Sponsors

Laatste nieuws maatregelen op ons sportpark

                                                                                                                   (geplaatst 14-10-2020)

Tijdens de landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge ( 13 oktober)

 zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten drastisch terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor v.v. Noordster komt dit op het volgende neer:

(!) - Alleen de trainingen voor personen t/m 17 jaar gaan voorlopig door. Alle andere trainingen komen vanaf donderdag te vervallen.
(!) - Kleedkamers zijn gesloten. Dit betekent dat er thuis omgekleed en gedoucht moet worden.
(!) - De competitie voor zowel jeugd als senioren wordt tijdelijk stilgelegd.

De volgende maatregelen golden al, maar worden voor de zekerheid nogmaals benoemd:

- De kantine is de komende tijd gesloten.
- De trainingen zullen plaatsvinden zonder publiek. Ouders kunnen hun kinderen afzetten bij de trainingen en na afloop weer ophalen. Het is niet toegestaan om tijdens deze activiteiten te blijven kijken. Mocht u als ouder hierover vragen hebben, neemt u dan contact op met de trainer en/of leider van het team waarin uw kind speelt.
- Buiten trainingen om zullen alle overige activiteiten de komende tijd ook niet doorgaan.

                                                                                                                 

images.jpg

========================================================================

                                                                                                               (geplaatst 02-10-2020) 

GEEN VOETBAL BIJ NOORDSTER AANSTAANDE ZONDAG!

Het bestuur van de v.v. Noordster heeft in verband met serieuze Corona-gerelateerde klachten bij een aantal spelers van de selectie besloten om aankomende zondag niet te gaan voetballen. Voorkomen is beter dan genezen! Dit geldt voor zowel de uit- als thuiswedstrijden van onze vier seniorenteams. Een aantal spelers wordt zaterdag aanstaande getest. Laten we hopen dat de uitslagen goed zijn en zij niet positief worden bevonden. Noordster wil dus geen enkel risico lopen. Het sportpark zal in zijn geheel worden gesloten zondag.

Er is gelukkig ook positief nieuws, namelijk de jeugd moet niet de dupe worden en voetbalt ‘gewoon’ morgen. Publiek is daarbij echter niet welkom

covid.jpg

 

========================================================================

 

Beste leden,                                                                                           (geplaatst 29-09-2020) 

Aangescherpte Covid-19 maatregelen!

Tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende drie weken van kracht.

De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen.

 

De volgende maatregelen treffen de activiteiten van vv Noordster:

  • De kantine is tussen 29 september en 20 oktober gesloten.
  • De wedstrijden en trainingen zullen plaatsvinden zonder publiek. Ouders kunnen hun kinderen afzetten bij de trainingen/wedstrijden en na afloop weer ophalen. Het is niet toegestaan om tijdens deze activiteiten te blijven kijken. Mocht u als ouder hierover vragen hebben neemt u dan contact op met de trainer en/of leider van het team waarin uw kind speelt.
  • Buiten wedstrijden en trainingen om, zullen alle overige activiteiten tussen
    29 september en 20 oktober niet doorgaan.

 

Vóór 20 oktober zal bekend worden of deze maatregelen worden verlengd of versoepeld. We zullen u hierover via onze website of Facebook informeren.

images.jpg

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!