Sponsors

QR-CODES VERPLICHT IN ALLE BINNENRUIMTES!

11 november 2021 21:15


Helaas gaat het met de ontwikkelingen als gevolg van COVID-19 nog niet goed.

Daarom zijn er per 6 november jl. ook voor onze sport nieuwe maatregelen aangekondigd. Dit betekent het volgende voor onze voetbalvereniging.

  • De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden;
  • Bij het betreden van een binnenlocatie op ons sportpark geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar. Dit geldt voor bezoek van zowel sporters als publiek aan kleedkamers, toiletten en de kantine
  • Voor mensen met een functie binnen onze vereniging geldt de CTB-verplichting niet. Dat betreft o.a. onderhoud door professionals, trainers/coaches (ook van de uitverenigingen), vrijwilligers, etc.
Vanaf aankomend weekend zal er door ons strikt worden gecontroleerd op het naleven van deze maatregelen. De coronatoegangsbewijscontrole gebeurt door met de CoronaCheck Scanner-app de QR-code van het coronatoegangsbewijs te scannen (deze kan zowel op papier als digitaal getoond worden). Bij een groen scherm volgt een controle van het legitimatiebewijs en/of geboortedatum. Daarna wordt pas de sporter/bezoeker binnen toegelaten.

Wij als vereniging hebben de verantwoordelijkheid gekregen voor het handhaven van de geldende corona-maatregelen. Dit geldt dus ook voor de controle van het CTB. De gemeente zal binnenkort steekproefsgewijs controles uitvoeren op de naleving van deze maatregelen. Bij het niet naleven kan de gemeente handhavend optreden, waardoor bij herhaaldelijk niet naleven van de maatregelen de gemeente kan besluiten om onze sportaccommodatie (tijdelijk) te sluiten. Dat willen wij ten alle tijde voorkomen en vragen daarom iedereen om medewerking te verlenen aan de check door onze vrijwilliger(s).

Het bestuur van v.v. Noordster

qr_code.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!