Sponsors

STEM OP NOORDSTER VOOR DE RABOBANK CLUBSUPPORTACTIE!

17 september 2021 13:15


Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Rabobank ClubSupportactie

en jullie kunnen ons weer enorm helpen! Leden van de Rabobank kunnen namelijk hun gratis stem uitbrengen en daarmee Noordster financieel steunen.
Je kunt ons steunen als je één of meerdere rekeningen bij de Rabobank hebt EN je lid bent van de Rabobank. Ben je lid van de Rabobank? Kunnen wij dan op jouw stem(men) rekenen? Stem in de periode vanaf 4 oktober op v.v. Noordster!

Hoe kun je stemmen? Door nu direct naar de Rabo App te gaan en te klikken op achtereenvolgens ‘Zelf regelen’, ‘Mijn lidmaatschap’ en ‘Rabo Clubsupport’. Heb je de app niet? Dan kun je online stemmen via https://www.rabo-clubsupport.nl/groninger-land/deelnemers .

Heb je wel een of meerdere rekeningen bij de Rabobank, maar ben je geen lid? Kijk hier hoe je heel eenvoudig lid wordt en dan ook kunt stemmen op VV Noordster: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden

Help ons mee om van deze actie een succes te maken! Er zijn namelijk GEEN kosten aan verbonden en met een kleine inspanning kun je ons steunen! Zeker in deze gekke tijd kunnen wij jullie support goed gebruiken!

ra_bo_2021.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!